Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє ініціювати перевірку підприємства, якому належить маршрутка причетна до ДТП на "Дорогожичах"

21 березня 2019 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв ініціювати перевірку підприємства, якому належить маршрутка причетна до ДТП на "Дорогожичах". Нагадаємо, що 21 березня, в Києві біля станції "Дорогожичі" сталася ДТП з постраждалими. Маршрутний автобус №155 на пішохідному переході збив трьох людей.
Виконано
Сказано 21 березня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/posts/2310086722543201?__tn__=-R
  • Лист КМДА від 30 травня 2019 року

Результат

30 травня 2019 року в КМДА нам повідомили, що фахівцями "Київпастранс" було проведено службове розслідування ДТП яке трапилось 21 березня в районі метро "Дорогожичі". За висновком комісії причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху водієм. Технічною комісією Департаменту транспортної інфраструктури та комунального підприємства "Київпастранс" здійснено перевірку технічного стану автобусу та встановлено, що гальмівна система на момент ДТП перебувала в справному стані. У ході слідства спеціалістами було проведено ряд експертиз транспортного засобу, результати яких надані слідчому. Також здійснено перевірку організації та попереджень ДТП комісією Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Державної служби України з безпеки на транспорті. Наразі ще триває слідство, тож остаточні висновки щодо причин даної ДТП можуть бути оприлюднені лише після рішення суду.

Оскільки, як і заявляв Віталій Кличко, провели службове розслідування ДТП, перевірку організації та технічного стану автобусу, обіцянка отримує статус - виконано.