Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин пообіцяв побудувати сучасний сміттєпереробний завод до кінця 2019 року

11 березня 2019 року мер Житомира Сергій Сухомлин пообіцяв побудувати сучасний сміттєпереробний завод. "У нас в Житомирі є велика проблема зі сміттям. Але до кінця цього року ми плануємо побудувати і відкрити новий сучасний сміттєпереробний завод. Маю надію він буде першим в Україні", — заявив Сергій Сухомлин під час засідання.
Не виконано
Сказано 11 березня 2019 р.

Джерело

  • https://zhitomir.life/10269-miskij-golova-zayaviv-shcho-do-kintsya-2019-roku-u-zhitomiri-pobuduyut-smittepererobnij-zavod.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=zvwykFuInqU&feature=youtu.be&t=2385
  • https://zhitomir.life/15817-vzhe-v-berezni-u-zhitomiri-pochnut-buduvati-smittepererobnij-zavod.html

Результат

11 листопада 2019 року Сергій Сухомлин на Житомир.info. повідомив про хід будівництва заводу. «Вони (фірма, яка займається будівництвом, - ред.) пройшли погодження в Міністерстві екології декілька місяців (тому), зібрали всю необхідну документацію, подали декларацію на початок робіт. Зараз в них зроблена передплата за обладнання і будівельні конструкції, але вони вирішують, чи зараз починати будівництво, бо будівництво взимку коштує набагато більше, ніж починати з весни. За умовами, які голосувалися на сесії міської ради, у нас є два роки на будівництво цього об’єкту», - сказав Сергій Сухомлин (відео 39:45).

Оскільки до кінця 2019 року будівництво не буде завершене, обіцянка отримує статус не виконано.

У Житомирі таки почнуть будівництво сміттєпереробного заводу. Про це повідомив житомирський міський голова Сергій Сухомлин після візиту у Хорватію 8 лютого 2020 року.