Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко заявив, що протягом десяти днів керівнику підприємства-постачальника оборонної продукції буде вручено підозру у несплаті податків

28 лютого 2019 року генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що протягом десяти днів керівнику підприємства-постачальника оборонної продукції буде вручено підозру у несплаті податків. «Підозру буде вручено тому підприємству, яке переводило зароблені кошти у готівку, не сплачуючи при цьому жодних податків. І власне це підприємство буде суб’єктом підозри. Ми свою роботу зробимо наступного тижня. Можливо, скажімо так, протягом наступних десяти днів», – заявив Луценко (відео 0:10, 1:19).
Виконано
Сказано 28 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=8_A3Bs7hVyw
  • https://www.pravda.com.ua/news/2019/03/6/7208538/
  • https://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=246917&fp=20

Результат

6 березня стало відомо, що керівнику ТОВ «Оптимумспецдеталь» Андрію Рогозі повідомлено про підозру у несплаті податків та розкраданні понад 26 мільйонів гривень. Інформацію було опубліковано на сайті ГПУ.

Відповідно до інформації генпрокурора Луценка, 2 березня ГПУ отримала остаточний акт податкової перевірки ТОВ «Оптимумспецдеталь», яка показала, що фірма не сплатила близько 30 мільйонів гривень податків.