Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Недава пообіцяв боротися за прийняття законопроекту про скорочення обсягів використання пластикових пакетів

3 березня 2019 року народний депутат України Олег Недава пообіцяв боротися за прийняття законопроекту про скорочення обсягів використання пластикових пакетів і зменшення кількості окремих видів відходів з пластика. Нардеп заявив, що даний законопроект вже розроблений і був поданий до Верховної Ради.
Не виконано
Сказано 3 березня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/OlegNedava/photos/a.112336499167425/429156250818780/?type=3&theater
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=65442

Результат

7 лютого 2019 року на сайті Верховної Ради України було зареєстровано законопроект про обмеження використання деяких пакувальних виробів (№ 9507-1), ініціатором якого є народний депутат Недава. Даний законопроект передбачає зменшення обсягу відходів полімерної продукції, поліпшення охорони навколишнього природного середовища та благоустрою територій через обмеження виробництва, використання, ввезення та розповсюдження на території України полімерних виробів довготривалого розкладу, і перш за все пакувальних виробів з тонкого та ультра тонкого пластику, а також стимулювання впровадження суб’єктами господарської діяльності пакувальних виробів (пакетів, плівки тощо) з тонкого та ультра тонкого біорозкладаного пластику. Проте законопроект було відхилено.

На сайті Верховної Ради України виступів народного депутата або депутатських запитів з намаганням боротися за прийняття даного законопроекту немає. Обіцянка отримує статус "Не виконано".