Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв оприлюднити стратегію ремонту доріг на 2019 рік

22 лютого 2019 року міський голова Івано-Фанківська Руслан Марцінків пообіцяв оприлюднити стратегію ремонту доріг на 2019 рік. "Будемо робити поточні, будемо ремонтувати двори. Ми маємо стратегію ремонту доріг на цей рік. Буквально на наступному тижні запрезентуємо. Тобто, як ми, які ми дороги будемо робити, все запрезентуємо громаді", - заявив мер (відео 51:20-51:50).
Виконано
Сказано 22 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=BELe0m4sHjs
  • http://www.namvk.if.ua/dt/327884/
  • https://www.martsinkiv.if.ua/velyki-i-mali-remontni-plany-dorih-na-rik/

Результат

7 березня 2019 року Івано-Франківською міською радою було затверджено план розвитку комунального підприємства "Муніципальна дорожня компанія" на 2019 рік, в якому затверджено план заходів щодо капітального та поточного ремонту доріг на поточний рік. Даний план оприлюднено на сайті Івано-Франківської міської ради.

10 квітня 2019 року презентовано плани та проекти ремонту доріг на 2019 рік. В них зазначено перелік вулиць, які заплановано капітально та поточно відремонтувати в цьому році. Також було представлено візуалізовані проекти майбутнього вигляду вулиць опісля проведення капітальних ремонтних робіт. Обіцянка отримує статус виконаної.