Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв повернути санаторій "Лермонтовський" Федерації профспілок і громаді Одеси

5 лютого 2019 року народний депутат України Сергій Каплін під час брифінгу у Верховній Раді пообіцяв повернути "Лермонтовський" Федерації профспілок і громаді Одеси (відео 5:00) "Від імені простих людей і цих товаришів, які стоять поруч заявляю: ви не отримаєте ніяких санаторіїв, ми будемо боротися до останнього разом з громадою Одеси." Від себе додамо, 25 січня 2019 року Міністерство Оборони зайняли санаторій. У заяві оборонного відомства підкреслюється: «У 2018 році за ініціативою президента України і підтримки уряду зі сфери управління Міністерства юстиції України в сферу управління Міноборони були передані споруди і будівлі санаторію" Лермонтовський ", який знаходиться в Одесі. На основі фондів цих будівель буде створений Центр медичної реабілітації та санаторного лікування "Одеса" на 400 ліжок».
Не виконано
Сказано 5 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/cm78RGFD7xc?t=301
  • http://reporter.od.ua/zahvat-lermontovskogo-hozsud-otmenil-postanovleniya-minoboronyi-o-vyiselenii-patsientov/
  • http://sanlermontov.com.ua/

Результат

15 лютого 2019 року Господарський суд Одеської області скасував постанову про виселення пацієнтів, опису та арешту майна санаторію "Лермонтовський".

Станом на 30 липня 2019 року санаторій "Лермонтовський" припинив роботу. На офіційній сторінці закладу зазначається, що це пов'язано з рейдерським захопленням. Обіцянка отримує статус "не виконано".