Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Рабінович запевнив, що не голосуватиме за жоден запропонований владою законопроект

7 лютого 2019 року народний депутат України Вадим Рабінович запевнив, що не голосуватиме за жоден запропонований владою законопроект Ведучий поцікавився в Рабіновича, чи володіє знає той інформацію з приводу того, чи поголосує Рада за новий виборчий кодекс. На що Рабінович заявив , що не голосуватиме взагалі за жоден запропонований владою законопроект Пряма мова:"Знаєте, я для себе зараз виробив такий алгоритм дій. Це такі наперсточники і пройдисвіти, що все що вони пропонують, навіть якщо це здається хорошим, обов'язково тут підступ, обман і шулерство.Я не голосуватиму ні за один закон, який ця влада буде подавати".
Виконано
Сказано 7 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/j-SBOnr0tRI?t=1719
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_dep?vid=3&kod=329
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_dep?vid=1&kod=329

Результат

за період з 7 лютого по 12 квітня 2019 року Рабінович тричі був письмово зареєстрований в Раді.Та лише один раз взяв участь у голосуванні. 7 лютого він проголосував проти законопроекту поданого Президентом про стратегічний курс держави на ЄС і НАТО. Нардеп був відсутній на голосуванні урядових законопроектів, що до військової служби, та проігнорував всі засідання присвячені розгляду закону про мову. Обіцянка отримує статус "виконано" тому, що депутат не відвідував ВР та не голосував за владні законопроекти.