Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко запевнив, що фракція не дасть працювати парламентській трибуні доки не буде прийнято закон "радикалів" про ціну на газ

5 лютого 2019 року народний депутат України Олег Ляшко запевнив, що фракція не дасть працювати парламентській трибуні доки не буде прийнято закон "радикалів" про ціну на газ Радикали заблокували трибуну,та вкотре, поставили ультиматум,що не дадуть працювати парламентській трибуні,доки їх вимоги не будуть виконані. Пряма мова :"Наша фракція блокує парламентську трибуну. Ми не будемо голосувати за жодний закон, ми не дамо працювати парламентській трибуні, поки не буде прийнято рішення, яке ми кілька місяців тому зареєстрували: про зниження цін на газ, про відправлення у відставку керівництва "Нафтогазу", про встановлення справедливої ціни на газ, про повернення порядку нарахування субсидій, щоб кожна людина могла заплатити за ту комуналку, щоб її…"
Не виконано
Сказано 5 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/7013.html
  • https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2023928181009102
  • https://t.me/alexrbchnMP
  • https://t.me/alexrbchnMP
  • https://t.me/alexrbchnMP

Результат

7 лютого 2019 року в раді приймався доленосний законопроект щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в ЄС та НАТО. Ще з ранку партія президента, на випередження Радикалам заблокувала трибуну, та невдовзі обидві політичні сили зайняли місце біля трибуни. Вихід з цієї ситуації знайшов Парубій, який пообіцяв Радикалам створити комісію по перевірці правильності нарахування тарифів. Пряма мова з виступу Ляшка :"я дякую голові парламенту, що під його керівництвом ми знайшли компроміс і змусили нарешті парламент звернути увагу на те, що люди не можуть платити ці тарифи",- виголосив Ляшко.

Після чого трибуну було розблоковано. Проте, зважаючи на те, що Ляшко обіцяв блокувати трибуну доки не буде прийнято рішення про зниження цін на газ та комунальні послуги, а наразі пішов на сумнівні поступки, які не факт, що приведуть його до бажаної цілі. Тому вважаємо, що нардеп провалив свою обіцянку.