Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко запевнив, що фракція не голосуватиме за жодне рішення парламенту доки не буде прийнято закон "радикалів" про ціну на газ

5 лютого 2019 року народний депутат України Олег Ляшко запевнив, що фракція не голосуватиме за жодне рішення парламенту доки не буде прийнято закон "радикалів" про ціну на газ Радикали заблокували трибуну ,та вкотре , поставили ультиматум ,що не голосуватимуть за жоден законопроект,доки їх вимоги не будуть виконані. Пряма мова :"Наша фракція блокує парламентську трибуну. Ми не будемо голосувати за жодний закон, ми не дамо працювати парламентській трибуні, поки не буде прийнято рішення, яке ми кілька місяців тому зареєстрували: про зниження цін на газ, про відправлення у відставку керівництва "Нафтогазу", про встановлення справедливої ціни на газ, про повернення порядку нарахування субсидій, щоб кожна людина могла заплатити за ту комуналку, щоб її…"
Не виконано
Сказано 5 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/7013.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=21858
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_dep?vid=3&kod=354

Результат

7 лютого 2019 року в раді приймався доленосний законопроект щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в ЄС та НАТО.

"За" законопроект щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в ЄС та НАТО фракція проголосувала 20 голосами, лише Юрій Шухевич не голосував, хоча був письмово зареєстрований на ранковому засіданні.Законопроект Радикалів на голосування не виносився. Отже, слова Ляшка знову розбігаються з діями, тому обіцянка отримує статус "не виконано"