Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Відкрити мережу комплексних спортивних залів

Депутат Київської міської ради і лідер політичної партії "УДАР" Віталій Кличко 13 вересня 2005 пообіцяв відкрити мережу комплексних спортивних залів. За словами Віталія Кличка, сервіс в таких комплексних спортивних залах не поступатиметься дорогим спортивним залам з абонементною платою в кілька тисяч доларів, які існують зараз. Вартість абонемента, що дає право на отримання повного комплексу послуг у такому спортивному залі, складе близько 100 гривень. "Ми хочемо зробити спорт доступним кожному, тому і виникла ідея створення такої мережі", - сказав лідер партії "УДАР".
Виконано
Сказано 13 вересня 2005 р.

Джерело

  • http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=8&Id=50851
  • http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=8&Id=50851
  • Лист від керівника апарату депутатської фракції
  • http://klitschko-brothers.com/novosti/-fond-bratev-klichko-otkryl-novyi-bokserskii-zal-v-zhmerinke.html

Результат

В 2011 році Фонд реалізував масштабний проект "Старт до успіху", були оновлені і оснащені новим спортивним спорядженням дитячі юнацько-спортивні школи в різних містах України. Реалізовується проект "Клич друзів - граймо разом!", дякуючи якому на сьогоднішній день побудовано 99 сучасних майданчиків. Також реалізовується проект "Спортивну Україну побудуємо разом". У рамках програми здійснюється модернізація боксерських залів.

Також станом на 30 листопада 2011 року завдяки соціальній програмі благодійного Фонду братів Кличків "Спортивну Україну будуємо разом" 8-м нових боксерський залів із сучасним спортивним обладнанням передали в безкоштовне користування жителям українських міст і сіл.