Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Член Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування

Довгий пообіцяв розв'язати конфлікт навколо виселення спілки акторів з Караїмської кенаси

Секретар Київради Олесь Довгий пообіцяв , що у ситуації навколо Будинку актора розбереться спеціальна слідча комісія Київради: "Ми не можемо залишатися осторонь проблеми, яка хвилює культурне середовище Києва. Аби донести киянам правдиву та об'єктивну інформацію, на наступному засіданні Київради я ініціюю створення спеціальної слідчої комісії, що досконало вивчить питання та надасть пропозиції щодо розв'язання конфлікту".
Виконано
Сказано 17 лютого 2010 р.

Джерело

  • http://kiev.pravda.com.ua/news/4b7be1c0134c1/
  • http://kyiv.comments.ua/news/2010/03/22/170100.html

Результат

Постійна комісія Київради з питань культури та туризму рекомендувала столичним депутатам залишити Будинок актора у приміщенні Караїмської кенаси. Голова комісії Олександр Бригинець зазначив:

"Це рішення підтримали всі члени комісії, що представляють різні фракції. Ми готуємо проект рішення, згідно з яким Будинок актора залишиться в приміщенні Кенаси, але це не вирішує головну проблему - збереження реставрації будівлі Кенаси". "Щоб врятувати споруду, на думку експертів, необхідно не менш 20 млн. грн. Наша комісія припускає, що найближчим часом фахівці підготують проект реконструкції кенаси".