Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко пообіцяв, що ініціює перегляд державного бюджету для збільшення зарплати військовим та лікарям

8 січня 2019 року народний депутат України Олег Ляшко пообіцяв, що ініціює розгляд державного бюджету для збільшення зарплати військовим та лікарям. Нардеп відвідав на свята бійців, котрі лікуються в Житомирському госпіталі. В розмові з захисниками Вітчизни, Ляшко наголосив на тому, що вони заслуговують на належне соціальне забезпечення, та гідні заробітні плати. Саме тому нардеп планує переглянути державний бюджет та збільшити заробітні плати військовим та лікарям. Пряма цитата: «Снайпер НАБУ отримує 80 тисяч гривень зарплати, а снайпер на фронті – 15 тисяч гривень. Такі ж самі копійчані зарплати, по 3-4 тисячі гривень, отримують військові медики, які рятують життя наших армійців. Це несправедливо! Тому ми ініціюємо перегляд держбюджету, аби збільшити зарплати військовослужбовцям і лікарям. Щоб медикам не треба було їздити по Польщах і шукати там заробітків, а нашим військовим – працювати на «голому» ентузіазмі. Кожен в Україні повинен мати належний соціальний захист», - наголосив народний депутат.
Не виконано
Сказано 8 січня 2019 р.

Джерело

  • http://liashko.ua/news/general/5004-lyashko-iniciyuye-pereglyad-derzhbyudzhetu-shob-zbilshiti-zarplati-vijskovim-i-medikam
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=8818&SKL=9

Результат

Від дати фіксації обіцянки (січень, 2019 ) до кінця своїє каденції у ВРУ 8-го скликання Олег Ляшко, так і не зареєстрував обіцяні зміни до Державного бюджету для збільшення зарплати військовим та лікарям. Таким чином, обіцянка отримує статус "не виконано".