Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв провести капітальний ремонт внутрішньоквартальної території 8-го садочка

21 грудня 2018 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв провести капітальний ремонт внутрішньоквартальної території 8-го садочка (За адресою вул. Заньковецької, 25). "До початку навчального року там проведено поточний ремонт. Зараз замовлено і вже виготовлена проектна документація. Коли будуть сприятливі погодні умови ми проведемо капітальний ремонт внутрішньоквартальної території, яка прилягає до дитячого садочку. Ми весною приступимо до виконання цього, цю обіцянку можна записати", - заявив він (відео 42:40-44:20).
Виконано
Сказано 21 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=mywIr6btX20
  • Лист Ужгородської МР від 6 листопада 2019 року
  • Лист Ужгородської МР від 28 січня 2020 року

Результат

За інформацією наданою Ужгородською міськрадою від 6 листопада 2019 року, в ході реалізації капітального ремонту внутрішньоквартальної території вул. Заньковецької (від будинку №29 до будинку № 27) проводяться також роботи з ремонту внутрішньоквартальної території біля дитячого садочка №8. Наразі вже відремонтовано дорожнє покриття, тривають роботи з облаштування тротуарів. Завершити роботи заплановано до кінця поточного року. Кошторисна вартість робіт складає 995 314 гривень.

За інформацією наданою Ужгородською міськрадою від 28 січня 2020 року, підрядною організацією проведено роботи з капітального ремонту внутрішньоквартальної території, що прилягає до території дитячого садочку № 8 "Дзвіночок". Роботи завершено у грудні 2019 року. Обіцянка отримує статус виконаної.