Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв виділити 3 млн грн Дрогобичу на вивіз сміття

13 грудня 2018 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв виділити 3 млн грн Дрогобичу, як допомогу на вивіз сміття. "Він фізично не має грошей. Ми доречі, будем помагати йому. На наступній сесії плануємо 3 млн грошей виділити Дрогобичу, як допомогу. Тому, що політичних аспектів в нього немає, в нас це чисто політика" (відео 07:20-07:50).
Виконано
Сказано 13 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=SWH8VXU7W1A
  • https://d-nk.com.ua/smittyepererobnomu-zavodu-u-drogobichi-buti-foto-video/
  • https://city-adm.lviv.ua/news/economy/259353-meriia-lvova-nadala-drohobychu-subventsiiu-3-mln-hrn
  • https://drohobych-rada.gov.ua/kazhut-shho-myrnyj-protest-ale-vhid-pishly-derev-yani-obrizky-yak-myrni-bronychchany-pospilkuvalysya-z-drogobychanamy-video/

Результат

20 грудня 2018 року було проведено чергове засідання Львівської міської ради за результатами якого, було прийнято рішення про виділення Дрогобичу субвенцій у розмірі 3 млн грн з метою вирішення проблеми, що склалась в місті, та відсутність достатньої кількості власних коштів для самостійного розв'язання труднощів з вивозу сміття.

15 березня 2019 року на засіданні Дрогобицької міської ради було прийнято рішення про «Про затвердження рішення виконавчого комітету від 16 серпня 2018 року №200 та тексту Договору про спільну діяльність з метою реалізації проекту з будівництва заводу по переробці ТПВ на території міста Дрогобич», що дозволяє реалізувати проект про будівництво сміттєпереробного заводу на території міста.

19 квітня 2019 року з'явилась інформація проте, що ініціативна група дрогобичан прагнула перевірити стан міського сміттєзвалища поблизу села Брониця. Між ініціативною групою та активістами, що блокують сміттєзвалище, стався конфлікт.

Оскільки, Львівська мерія виділила обіцяні Андрієм Садовим 3 млн грн місту Дрогобич на розв'язання проблеми зі сміттям, обіцянка отримує статус виконаної.