Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сажко пообіцяв, що сприятиме встановленню дитячого майданчика в смт Цукурине

30 листопада 2018 року народний депутат України Сергій Сажко пообіцяв, що сприятиме встановленню дитячого майданчика в смт Цукурине. На своїй сторінці в Фейсбук нардеп зазначив, що провівши зустріч з громадянами смт Цукурине Селидівської міської ради, він дізнався що в наслідок припинення діяльності вугільних шахт зменшилась платоспроможність місцевого бюджету.Перейнявшись цією проблемою нардеп пообіцяв в міру своїх можливостей сприяти встановленню дитячого майданчика в смт Цукурине
Виконано
Сказано 30 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1424074311056840&set=a.634322520032027&type=3&theater
  • Сажко

Результат

Станом на 12 липня 2019 року стало відомо, що депутат сприяв встановленню дитячого майданчику в смт Цукурине. Обіцянка отримує статус "виконано".

"Сумісними зусиллями місцевих активістів та безпосереднього сприяння народного депутата України Сажка С.М. було придбано весь необхідний інвентар та обладнання (гірка, гойдалки, тощо) для облаштування дитячого ігрового майданчику на території смт Цукурине та 4 липня 2019 року передано ініціативній групі заявників смт Цукурине Селидівської міської ради. Станом на сьогодні відбулось відкриття дитячого майданчику для відвідування усіма охочими за адресою вул. Янтарна, буд. 2А, смт Цукурине, м. Селидове, Донецька область",- звітує народний депутат.