Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов має намір збудувати багатофункціональний спортивний комплекс

30 листопада 2018 року під час звіту мер Одеси Геннадій Труханов повідомив про намір почати будівництво багатофункціонального спортивного комплексу "З наступного року планується почати новий проект - будівництво багатофункціонального спортивного комплексу в Київському районі Одеси - за адресою вул. Академіка Корольова, 90. Спортивний комплекс буде включати в себе сучасний стрілецький тир з повною інфраструктурою, спортивний зал площею понад 1500 кв, зал для хореографічної підготовки", – повідомив Геннадій Труханов (відео 42:00).
Не виконано
Сказано 30 листопада 2018 р.

Джерело

  • http://omr.gov.ua/ru/news/112914/
  • https://youtu.be/ZH0S6q4734c?t=2528
  • http://omr.gov.ua/ru/news/112914/
  • https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2019-02-08-000711-c
  • Лист начальника управління Р. О. Пуздрача
  • Лист начальника управління Б.М. Панов

Результат

За інформацією наданою департаментом від 24 вересня 2020 року, будівництво спортивного комплексу перебуває на початковій стадії. Наразі відведена земельна ділянка під будівництво, розроблена проектно-кошторисна документація, отримано експертний звіт. Таким чином до кінця каденції будівництво не буде завершено і обіцянка отримує статус не виконано.

Нагадуємо попередній хід подій:

8 лютого 2019 року було оголошено тендер на проектно-вишукувальні роботи для об'єкту "Будівництво багатофункціонального спортивного комплексу у Київському районі Одеси ( вул. Академіка Корольова, 90)".

Станом на 16 серпня 2020 року будівництво комплексу не розпочато. Поки, що проєктно-кошторисна документація спортивного комплексу на вул. Академіка Корольова, 90 пройшла будівельну експертизу. Даний комплекс планується використовувати як основну спортивну базу для комунальних спортивних шкіл.