Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мосійчук запевнив, що якщо Порошенко не поверне моряків, за тією схемою яку вигадав Ляшко, то це зробить сам Ляшко після того як стане президентом

5 грудня 2018 року народний депутат України Ігор Мосійчук запевнив, що якщо Порошенко не поверне моряків, за тією схемою яку вигадав Ляшко, то це зробить сам Ляшко після того як стане президентом . В студії телеканалі NEWSONE, ведуча зачитала Мосійчуку питання телеглядачки: "Що повинен зробити Президент, щоб Росіяни повернули полонених моряків?" На що Мосійчук відповів: "Все дуже просто. Лідер нашої партії Олег Ляшко, запропонував Президенту інструментарій, якщо він ним не скористається, то після перемоги на Президентських виборах ним скористається Ляшко." Потім нардеп уточнив, як саме це має відбуватися :"Петро Олексійович, даємо вам рецепт і пропонуємо скористатись, до президентських виборів, інакше потім ним скористаємось ми. Арештуйте московську агентуру в Києві і по Україні і обміняйте на полонених в РФ і в тому числі моряків." (відео 13:24-15:30)
Архів
Сказано 5 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/WVLgliwvx4A?t=809
  • https://prm.ua/tsvk-oprilyudnila-pershi-rezultati-viboriv-prezidenta-i-ostatochnu-yavku-vibortsiv-2/

Результат

31 березня 2019 року в Україні відбулися президентські вибори.Олег Ляшко також брав в них участь. Станом на 3 квітня 2019 року ЦВК опрацювала 99,88% протоколів, та відповідно до цих підрахунків Ляшко займає сьоме місце, набравши 5,47% голосів.З цього можна зробити висновок, що нардеп програв вибори. Відповідно обіцянка не може набути чинності, та переноситься в категорію "архів".