Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хлань до кінця каденції планує розробити законопроект щодо асоціації водокористувачів

7 грудня 2018 року народний депутат України Сергій Хлань заявив, що найближчим часом до кінця каденції планує зробити законопроект щодо асоціації водокористувачів. "В найближчий час в мене на меті 2 законопроекти, і я планую їх зробити ще в цьому скликанні ще: перший - щодо асоціації водокористувачів. Він допоможе, так звані безхазяйні внутрішньогосподарські мережі. Внутрішньогосподарські мережі щодо зрощення, які є на балансі селищних рад зруйновані і вони не працюють зараз. Ми дамо цим законопроектом створювати нові організаційні структури асоціації водокористувачів, на які держава безкоштовно на безоплатній довгостроковій основі буде передавати в управління ці мережі. Для того, щоб асоціації могли скористатися державною підтримкою здешевлення кредитів і відшкодування частини вартості побудованих або реконструйованих цих внутрішньогосподарських мереж, брати їх в управління, користуватись державною підтримкою і відновлювати". Відео (29:28).
Не виконано
Сказано 7 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/j7cRZlQz98o?t=1768
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=18147&SKL=9

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", тому що умовою обіцянки було розробити законопроект до кінця каденції парламенту. Станом на травень 2019 року Сергій Хлань не зареєстрував законопроект щодо асоціації водокористувачів.

Указом президента України №303/2019 від 21 травня 2019 року ВРУ достроково припиняє повноваження та призначені позачергові парламентські вибори.