Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мураєв пообіцяв, що буде блокувати продаж державних підприємств

6 грудня 2018 року народний депутат України Євген Мураєв пообіцяв, що буде блокувати продаж державних підприємств Під час ефіру на телеканалі "НАШ" Мураєв прокоментував спроби влади продати державне підприємство "Центренерго". Заявив, що влада навмисно збивала ціну на це підприємство, працюючи не на благо країни, а з огляду лише на власні інтереси.Також, депутат додав, що хочуть його купити потрібні люди, наближені до Порошенка.Далі пряма мова: "Вони заробили на кожному етапі, при цьому станції простоювали, а оцінка вартості будь-якого активу походить від того доходу, який це підприємство згенерувало за рік.Це умисна диверсія. Це доведення підприємства до банкрутства і це просто рейдерство нашої влади, нашої держави у нас на очах. Я пропоную наступну річ - максимально надати цьому гласності. Ми будемо розбиратися по кожному підприємству, блокувати проведення, всіх цих операцій ". (відео 16: 26-16: 30)
Архів
Сказано 6 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/RZFuFWssuT8?t=961
  • https://www.unian.ua/economics/energetics/10512474-kabmin-prodovzhiv-termin-zavershennya-privatizaciji-centrenergo.html
  • відповідь
  • відповідь

Результат

10 квітня 2019 року Кабмін повідомив, що відбудеться повторний конкурс з продажу акцій "Центренерго" результат якого планують оголосити 16 травня.Термін приватизації підприємства подовжили до 30 вересня .

Станом на 15 травня 2019 року у нардепа відсутні звернення та законодавчі ініціативи з приводу цього питання.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання