Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко запевнив, що після зміни влади проведе вибори до ОТГ в усіх областях

6 грудня 2018 року народний депутат України Юрій Бойко запевнив, що після зміни влади проведе вибори до ОТГ в усіх областях Журналістка у прямій трансляції в Ради, поцікавилась в Бойка, долею законопроекту, що до виборів під час воєнного стану. Пряма мова:"Скажіть, будь ласка, що до виборів під час воєнного стану.Немає цього законопроекту на порядку денному.Як думаєте, чому дали задню з цим законопроектом, чи його поки що просто не розглянули, чи будуть голосувати пізніше депутати?",- поставила питання журналіст На що Бойко відповів :"Я вважаю що коли обявили воєнний стан, то вже тоді розуміли що виборів там не буде. Згідно термінів які йдуть, та,тих правил які діють при воєнному стані - неможливо провести вибори.Це прямо записано в законі про воєнний стан.Тому з самого початку діючого режиму розумів, що в цих десяти областях 125 територіальних громад не будуть обрані", -потім додав-"Тому потрібно просто дочекатись, коли завершаться 30 діб, не так вже багато залишилось і країна почне, повинна починати жити мирним, спокійним життям.Але з цією владою це не буде.Після зміни влади проведемо і вибори та всі процеси, нормально і прогнозовано".
Архів
Сказано 6 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=3e0FsU1N6OQ
  • https://prm.ua/tsvk-oprilyudnila-pershi-rezultati-viboriv-prezidenta-i-ostatochnu-yavku-vibortsiv-2/

Результат

31 березня 2019 року в Україні відбулися президентські вибори.Юрій Бойко також брав в них участь. Станом на 3 квітня 2019 року ЦВК опрацювала 99,88% протоколів, та відповідно до цих підрахунків Бойко займає четверте місце, набравши 11.67% голосів.З цього можна зробити висновок, що нардеп програв вибори. Відповідно обіцянка не може набути чинності, та переноситься в категорію "архів".