Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко запевнив, що буде створено парламентську групу «Опозиційна платформа – За життя»

20 листопада 2018 року народний депутат України Юрій Бойко запевнив, що буде створено парламентську групу «Опозиційна платформа – За життя» В прямому ефірі який транслював 112 канал Бойко зазначив : «Ми створюємо парламентську групу «Опозиційна платформа – За життя». «Опозиційний блок» залишається в минулому, ми йдемо далі, об'єднуючи всю опозицію. І така парламентська група буде створена в парламенті найближчим часом. Я думаю, що це правильний крок, тому що опозиція має об'єднуватися, йти вперед і проявляти себе як реальна опозиція на противагу діям сьогоднішньої влади».(відео 10:05:10-06)
Не виконано
Сказано 20 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=etjBDjJmzUk
  •  особовий склад

Результат

22 грудня 2018 року в ВРУ було створено міжфракційне депутатське об'єднання "Опозиційна платформа За життя " на підставі звернення до голови ВРУ народних депутатів Бойка та Рабіновича. Також звернення підписало ще 15 нардепів. Юрієм Бойко було обіцяно створити саме депутатську групу, яка має права на рівні з правами фракції в парламенті. Депутатське об'єднання воно таких прав не має. Через те, що було створено депутатське об'єднання, а не депутатську групу обіцянка отримує статус "не виконано".