Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"
  • Голова депутатської фракції "Батьківщина"
  • Член Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Тимошенко запевнила, що на кожній дільниці буде взято оригінал протоколу підсумку виборів та не допустити фальшування виборів

14 листопада 2018 року на зустрічі з громадою Рівненщини народний депутат України Юлія Тимошенко запевнила, що на кожній дільниці буде взято оригінал протоколу підсумку виборів аби не допустити фальшування виборів. Зокрема, вона зазначила: "Ми на кожній дільниці візьмемо оригінал протоколу підсумку виборів. А це означає, що він буде з мокрою печаткою, з оригінальними підписами. ми зберемо 30 тисяч таких протоколів. Без фальсифікацій. І не Центральна виборча комісія, ані будь-який інший орган влади не зможе у нас з рук ці протоколи забрати. На цей раз фальсифікація не пройде. І ми покажемо їм як ставити на місце мафію і як прибирати її від влади" (відео -7:33).
Виконано
Сказано 14 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/360067908071886/
  • https://ba.org.ua/obrobleno-67-protokoliv-zelenskij-28-timoshenko-16-poroshenko-15/
  • https://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-nasha-borotba-za-demokratichnu-ukra%D1%97nu-ne-zavershena/?fbclid=IwAR3ar1pcG1LT5yoY5OjJnNSrpFP37D61bpwMiB2EuU4L8YNrIFGzf6k46P4

Результат

Дійсно, 1 квітня стало відомо, що ВО "Батьківщина" проводила власне підрахування голосів аналізуючи оригінали протоколів підсумку виборів.

Окрім цього, під час своєї конференції про підсумки виборів Юлія Тимошенко окреслила головні брудні технології влади, які застосувалася владою для отримання протоколів. Серед таких вона не назвала фальшування результатів голосування.

Враховуючи, що ВО "Батьківщина" збирала оригінали протоколів голосування, обіцянка отримує статус "виконано".