Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полторак пообіцяв, що з 2019 року в Збройних силах України будуть вручати відзнаку «почесний прапор»

В інтерв'ю, яке було опубліковане 12 листопада 2018 року, міністр оборони України Степан Полторак пообіцяв, що з 2019 року в Збройних силах України будуть вручати відзнаку «почесний прапор». «Я думаю, що з наступного року ми точно перейдемо до вручення почесних прапорів, які в принципі стимулюють військові частини. Тим паче, формат прийняття рішення, він є таким демократичним, і дуже престижно для кожного військового і військової частини отримувати такий прапор. Тобто наступний рік, так», – заявив Полторак (відео 26:15).
Виконано
Сказано 12 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Oj270okDCr0?t=1575
  • https://www.president.gov.ua/documents/1922019-26710
  • http://www.mil.gov.ua/news/2019/05/06/glava-derzhavi-prisvoiv-pochesni-najmenuvannya-trom-vijskovim-chastinam-zbrojnih-sil-ukraini/

Результат

6 травня 2019 року президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про присвоєння почесних найменувань військовим частинам Збройних Сил України».

Глава держави постановив перейменувати три військові частини Збройних сил України з метою відновлення історичних традицій національного війська щодо назв військових частин, а також зважаючи на зразкове виконання ними поставлених завдань, високі показники в бойовій підготовці.

Петро Порошенко вручив 57-й окремій мотопіхотній бригаді, воїни якої у цей час виконують завдання на передових позиціях боротьби з російським агресором, бойовий прапор із стрічкою з відповідним почесним найменуванням.

Враховуючи цю інформацію обіцянці присвоєно статус «виконано».