Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полторак пообіцяв до 26 листопада звільнити по новій методиці двох своїх заступників

В інтерв'ю, яке було опубліковане 12 листопада 2018 року, міністр оборони України Степан Полторак пообіцяв до 26 листопада звільнити двох своїх заступників по новій методиці «Що стосується подій, пов’язаних зі звільненням або ще з якимись іншими урочистостями, їх справді треба міняти. Мене дійсно звільнили так, як мають звільняти будь-якого військового. І на моєму прикладі було показано, зараз ми практично завершили наказ міністра оборони, яким визначено, хто і яку категорію військових буде звільняти. Буквально на наступному тижні я планую звільнити своїх двох заступників і вони вже будуть звільнятися по новій методиці. І так буде визначено до бригади включно», – заявив Полторак (відео 4:50).
Не виконано
Сказано 12 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Oj270okDCr0?t=290
  • http://www.mil.gov.ua/news/2018/11/17/dyakuyu-za-doviru-praczyuvati-ta-sluzhiti-v-imya-ukrainskogo-narodu-derzhsekretar-minoboroni-general-polkovnik-oleksandr-dublyan/
  • https://ru.slovoidilo.ua/promise/48483.html

Результат

17 листопада 2018 року у Міністерстві оборони України відбувся урочистий ритуал проводів Державного секретаря Міноборони генерал-полковника Олександра Дубляна у зв’язку зі звільненням з військової служби.

Розпорядженнями Кабміну у жовтні 2015 року він був призначений заступником міністра оборони – керівником апарату, з грудня 2016 року – Державним секретарем Міністерства оборони України.

28 листопада в прес-службі міністра оборони повідомили, що наступне звільнення відкладається на час ведення тимчасового воєнного стану, і відбудеться наприкінці року. З військової служби планується звільнити заступника міністра з питань євроінтеграції Анатолія Петренка.

Попередньо повідомлялось, що звільнення відбудеться 1 грудня 2018 року.

29 грудня 2018 року цивільними стали заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції генерал-лейтенант Анатолій Петренко, заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олег Шевчук, а також 24 військовослужбовці – посадові особи структурних підрозділів Міноборони.