Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Бондар заявив, що "Відродження" готові підтримати будь-яке рішення про скасування тарифів на газ і проведення енергоаудиту

6 листопада 2018 року народний депутат України Віктор Бондар заявив, що "Відродження" готові позбутися амбіцій і підтримати будь-який проект постанови і рішення Верховної Ради про скасування тарифів на газ для населення, і проведення енергоаудиту. "Тому ми зареєстрували ще черговий проект постанови, озвучили про те, що треба скасувати ці тарифи, провести аудит енерготарифів, і після того дати відповідь людям, чому в Україні такий дорогий газ... Тому ми пропонуємо все ж таки повернутися до цього питання, проголосувати наш проект постанови. Не хочете наш проект постанови - ми готові позбутися амбіцій і підтримати будь-який проект постанови і рішення Верховної Ради про скасування цих ганебних тарифів, і проведення енергоаудиту".
Архів
Сказано 6 листопада 2018 р.

Джерело

  • http://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/6936.html

Результат

Враховуючи те, що станом на квітень 2019 року проекти постанови і рішення Верховної Ради про скасування тарифів на газ для населення, і проведення енергоаудиту не були розглянуті у парламенті та ,відповідно не приймалися.

Таким чином, дана обіцянка переноситься в розділ "архів" через відсутність прийнятих рішень щодо тарифів.