Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яриніч заявив, що долучить багатоповерхівки міста до програми з енергозбереження в Кропивницькому в 2019 році

27 жовтня 2018 року народний депутат України Костянтин Яриніч повідомив, що в обласному центрі Кропивницькому у 2019 році до програми "Вікна нашого міста" долучать багатоповерхівки міста, в яких буде встановлено енергозберігаючі вікна. «Розпочали зі шкіл та садочків, де встановлено понад 200 енергозберігаючих вікон за рахунок коштів Держбюджету. У 2019 році до шкіл та лікарень ми долучаємо багатоповерхівки міста, в яких буде встановлено енергозберігаючі вікна. Нині надзвичайно важливо скоротити втрати тепла. Упевнений, що в конструктивній співпраці з міським головою ми створимо комфортні умови життя в місті», — підкреслив народний депутат.
Виконано
Сказано 27 жовтня 2018 р.

Джерело

  • http://www.golos.com.ua/article/309496
  • https://kr.depo.ua/ukr/kr/vikna-arka-i-troleybusi-yak-raykovich-i-yarinich-planuyut-zhittya-kropivnichan-polegshati-20181026859909
  • 3
  • 4
  • 1
  • 1
  • 24
  • 25
  • 2
  • 2

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано" тому, що нардеп доклав зусиль для забезпечення жителів багатоповерхівок міста до програми з енергозбереження в Кропивницькому.

Згідно з відповіддю від 29 грудня 2018 року Костянтина Яриніча стало відомо, що, 5 березня 2018 року нардеп звернувся до міського голови м. Кропивницький з ініціативою реалізувати енергозберігаючий проект «Вікна нашого міста», спрямованого на заміну вікон у місцях загального користування багатоквартирних житлових будинків.

Крім того, 9 жовтня 2018 року та 3 грудня 2018 року Яриніч звертався до Кабінету Міністрів України з проханням при розподілі субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам передбачити цільове фінансування з державного бюджету міському бюджету м. Кропивницький на капітальний ремонт прорізів (заміну віконних блоків) у багатоповерхових житлових будинках м. Кропивницький, у тому числі на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Відповідну інформацію щодо початку реалізації проекту «Вікна нашого міста» серед житлових багатоповерхових будинків обласного центру було представлено під час спільної прес-конференції з міським головою м. Кропивницький А. Райковичем 26 жовтня 2018 року.

Також, в контексті реалізації програм з підвищення енергоефективності й енергозбереження, нардепом також вживаються заходи депутатського реагування: розпорядженнями Кабінету Міністрів від 13 червня 2018 р. та від 07 листопада 2018 р. були погоджені подані К.Яринічем пропозиції щодо виділення цільової субвенції для капітального ремонту (заміни вікон на металопластикові з енергозберігаючими склопакетами) в дитсадку № 42, школах №№ 4, 20, 24, навчально-виховних об’єднаннях №№ 19, 35 та Кіровоградському музичному коледжі.