Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв створити 11 зелених зон у місті

26 жовтня 2018 року міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що в місті з'являться нові сквери. "Нові сквери з'являться на вулиці Текстильній, вулиці Спортивній, на проспекті Злуки. Нові зелені зони будуть облаштовані на вулицях Коновальця, Стадникової, біля пам'ятного знаку Ярослава Стецька, на вулиці Юності, вулиці Будного. А в Пронятині і на перетині вулиць Київська – Тарнавського з'являться нові парки. Загальна площа додаткового озеленення міста буде становити майже 59 га", - заявив мер (відео).
У процесі
Сказано 26 жовтня 2018 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/videos/2216607155332304/
  • https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/posts/1294789037371757?__tn__=-R
  • Лист Тернопільської міської ради від 10 лютого 2021 року

Результат

10 лютого 2021 року Тернопільська міська рада повідомила, що відповідно до проєкту озеленення міста буде створено 11 нових територій зелених насаджень. Загальна площа додаткового озеленення міста буде становити 58,84 гектара, тобто становитиме 40% від усієї території міста Тернополя. Нові сквери з’являться на: вул. Текстильній, вул. Спортивній, на просп. Злуки, нові зелені зони будуть облаштовані також на вул. Коновальця, вул. Стадникової, біля пам’ятного знаку Ярослава Стецька, на вул. Юності, вул. С.Будного, а у Пронятині та на перетині вулиць Київська та Тарнавського з’явиться новий парк. У 2020 році роботи з озеленення проводились у менших із запланованих об’ємів, у зв'язку з втратами бюджету через пандемію коронавірусу. При формуванні титульних списків на 2021 рік дані роботи будуть заплановані.

24 вересня 2019 року мер Сергій Надал представив проєкт нового парку площею 10,5 га, який буде облаштовано на вул. Київська - вул. Генерала М.Тарнавського. Він розрахований на одночасне відвідування для понад 1000 осіб. Рівень озеленення парку складе 65%.Також там заплановано зробити зелений амфітеатр навколо виставкового павільйону, сад квітів з «сухим» басейном, майданчик «барбекю», кафе, ігрові майданчики, майданчики для міні-футболу, волейболу, тенісу, екстремальна велотраса, скейтмайданчик, майданчик силових тренажерів.