Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарченко пообіцяв, що не дозволить виконкому прийняти рішення про підвищення ціни проїзду в Херсоні

23 жовтня 2018 року народний депутат України Юрій Одарченко пообіцяв, що не дозволить виконкому прийняти рішення про підвищення ціни проїзду в Херсоні до шести гривень. Депутат запевнив, що представники Батьківщини, не будуть підтримувати це подання, а навпаки виступатимуть за його скасування. Також депутат готовий оскаржувати це питання в суді, в разі прийняття такої ціни на проїзд.Нагадаємо що перевізники Херсону на громадських слуханнях ухвалили винести на розгляд питання про потенційне здорожчання проїзду.Відео (2:51-3:54)
Архів
Сказано 30 жовтня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/LNLDfqZ1Fsk?t=175
  • https://ukranews.com/ua/news/594510-u-khersoni-pidvyshhyly-taryfy-na-proizd-v-marshrutkakh-do-6-grn-u-vechirniy-chas-do-8
  • виконком Херсонської міської ради

Результат

8 листопада 2018 року у ЗМІ повідомили, що виконавчий комітет Херсонської міської ради підвищив тарифи на проїзд в маршрутних таксі до 6 гривень за поїздку. Тариф на проїзд почав діяти з 9 листопада.

8 травня 2019 року у відповіді на наш запит у якому ми уточнювали чи підтримували представники "Батьківщини"рішення про підвищення ціни на проїзд, виконком Херсонської міської ради повідомив, що рішення «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона» та № 345 від 21.11.2018 «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті м. Херсона» були прийняті виконавчим комітетом Херсонської міської ради. Відповідно до частини дев'ятої статті 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», до складу виконавчого комітету міської ради не можуть входити депутати відповідної ради, крім секретаря ради.

Враховуючи зазначене, депутати Херсонської міської ради — члени політичної партії «Батьківщина», як і інші депутати Херсонської міської ради, не голосували за зазначені рішення виконавчого комітету Херсонської міської ради, адже вони не входять до складу виконавчого комітету міської ради.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання