Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Бондар заявив, що якщо частина правок до держбюджету буде врахована, то він підтримає проект бюджету на 2019 рік

18 жовтня 2018 року народний депутат України Віктор Бондар заявив, що якщо частина правок до держбюджету буде врахована, то він підтримає проект бюджету на 2019 рік. "От ми зараз дали сотні поправок, ми вимагаємо їх врахувати. Якщо більшість, навіть якщо третина буде врахована: буде збільшення заробітних плат, буде якась інвестиційна привабливість ми будем голосувати".Відео (42 : 55).
Архів
Сказано 18 жовтня 2018 р.

Джерело

  • // https://youtu.be/85uGvPEAhp8?t=2575
  • https://youtu.be/y4tY2NP2PEU?t=79
  • https://youtu.be/y4tY2NP2PEU?t=79

Результат

23 листопада 2018 року в парламенті проголосували Проект Закону про Державний бюджет України на 2019 рік. Віктор Бондар проголосував "проти", нардеп пояснив, що не були враховані запропоновані зміни до Держбюджету України від фракції "Відродження".

"...Немає приорітету відродження економічних програм,виробництва, немає потужних програм енергозбереження, залишається знов система субсидій. Більш того, ми були серед тих фракцій,які вимагали поставити на голосування проект закону про перегляд цін на газ, про перерахунок енерготарифів..."Відео ( з 01 :19).

Враховуючи те, що поправки фракції групи "Відродження" не були враховані до прийняття Держбюджету України, Віктор Бондар не мав об'єктивної можливості продемонструвати свій вибір голосуванням.

Таким чином, редакція "Слово і Діло" не може передбачити позицію нардепа Віктора Бондара у разі прийняття даних правок до Держбюджету, тому обіцянка переноситься до розділу "архів".