Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв зробити вулицю Автоливмашівську

12 жовтня 2018 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв зробити вулицю Автоливмашівську, за його словами ціна питання 20 млн гривень. "Але обов'язково Автоливмашівську ми зробимо", - зазначив мер (відео 08:47 09:50).
У процесі
Сказано 12 жовтня 2018 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/videos/296044714332545/
  • https://kurs.if.ua/society/u-frankivsku-rozpochaly-remont-vulyczi-avtolyvmashivska/
  • https://www.martsinkiv.if.ua/dovhoochikuvanyj-remont-avtolyvmashivskoi/
  • https://pravda.if.ua/dorozhnyky-zavershuyut-remont-vulyczi-avtolyvmashivskoyi-foto/
  • https://fb.watch/3JVVnUXV4E/
  • https://www.facebook.com/blahoustrijIF/posts/194506459291131
  • https://galychyna.if.ua/analytic/noviy-mist-noviy-skver-vidremontovana-vulitsya-ta-visokiy-indeks-mista/
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 14 грудня 2021 року
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 14 січня 2022 року

Результат

14 січня 2022 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що ремонт вулиці Автоливмашівської буде продовжено у цьому році.

Нагадаємо про перебіг подій:

2 вересня 2019 року розпочався ремонт вулиці Автоливмашівської. Роботи стартували із повної заміни старої дощоприймальної каналізації. Опісля буде оновлено дорожнє покриття. Також у планах зробити паркувальні зони, тротуари, озеленення та нову схему руху. Планують відремонтувати ділянку від залізничного переїзду до вулиці Юності. Вартість робіт складає близько 28 млн гривень.

Станом на 21 липня 2020 року триває ремонт вулиці Автоливмашівської. Він мав стартувати ще від початку червня, але тоді був сезон дощів та повінь і через це довелось їх відтермінувати.

Сільський голова Хриплина Роман Соколик зазначає, що загальна протяжність вулиці Автоливмашівської – 3 кілометри. Зараз розпочався ремонт на ділянці промислової зони, як кажуть місцеві – за залізничним переїздом.

Станом на 10 вересня 2020 року завершується капітальний ремонт вулиці Автоливмашівської. Підрядник вже повністю влаштував тут бетонну основу. Тепер її асфальтують. Сьогодні дорожники розпочали укладати нижній шар асфальтобетону і швидкими темпами планують цей процес завершити.

13 лютого 2021 року Руслан Марцінків під час інспектування міста зазначив, що ремонт вулиці Автоливмашівської планується завершити у поточному році. Залишилось укласти верхній шар асфальту (відео 1:39-1:55).

16 липня 2021 року розпочався ремонт вулиці Автоливмашівської. Першочергового підрядник встановлює дощову каналізацію. Проєктом також передбачено капремонт тротуару та влаштування асфальтного покриття на проїжджій частині.

Станом на 15 вересня 2021 року ремонт вулиці Автоливмашівської знаходиться на завершальній стадії.

14 грудня 2021 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що роботи з ремонту вулиці Автоливмашівської тривають.