Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Рибчинський заявив, у разі ігнорування комітетом постанови про встановлення тимчасового мораторію на відключення населенню електроенергії та газу депутатська група "Воля народу" оголосить бойкот парламенту

16 жовтня 2018 року народний депутат України Євген Рибчинський заявив, якщо постанова про встановлення тимчасового мораторію на відключення населенню електроенергії та газу буде ігноруватися -депутатська група "Воля народу" оголосить бойкот і не буде брати участі у пленарних засіданнях. Питання запровадження тимчасового мораторію на відключення населення України від тепла під час сезону - це питання не політичне, а більше соціальне та гуманітарне. "Якщо Постанова № 8108 (про встановлення тимчасового мораторію на відключення населенню України послуг з постачання електроенергії та газу під час опалювального періоду) і далі буде ігноруватися комітетом депутатська група "Воля народу" оголосить бойкот і не буде брати участі у пленарних засіданнях". Відео погоджувальної ради ВРУ (10 : 54).
Не виконано
Сказано 16 жовтня 2018 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=63603
  • 1
  • http://kompek.rada.gov.ua/documents/zasid/73663.html
  • http://kompek.rada.gov.ua/documents/zasid/73669.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=20997

Результат

6 -го та 19 листопада 2018 року відбувалися засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, але поки в порядку денному не розглядалася постанова про встановлення тимчасового мораторію на відключення населенню електроенергії та газу № 8108.

23 листопада 2018 року у ВРУ було прийнято проект Закону про Державний бюджет України на 2019 рік (№9000) - в цілому. Юрій Рибчинський та майже вся група "Воля народу" підтримали цей стратегічний документ.

Днями раніше, 16 жовтня нардеп заявляв: "Якщо постанова про встановлення тимчасового мораторію на відключення населенню електроенергії та газу буде ігноруватися депутатська група "Воля народу" оголосить бойкот і не буде брати участі у пленарних засіданнях".

Відповідно, дана обіцянка отримує статус "не виконано" через те, що "Воля народу" активно голосувала, а зазначена постанова навіть не була включена до розгляду в порядок денний комітету.