Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв розмістити соціальну рекламу у транспорті та зупинках міста

15 жовтня 2018 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв розмістити соціальну рекламу у транспорті та зупинках міста, а саме оголошення на екранах про "поступитись місцем старшим" та наліпки "не курити" на зупинках міста. "Ідея дуже хороша. Я думаю, що маючи можливості сьогодні електротрансу, який має екрани, я думаю, що на екрані ми таку рекламу соціальну обов'язково зробимо. Ну і оголошення "не курити" теж слушно, я думаю, що такі наліпочки на зупинках ми обов'язково це зробимо, це не важко", - заявив він (відео 18:21-18:50).
Виконано
Сказано 15 жовтня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=8chIWCNeGUU
  • https://www.mrada.if.ua/документи-ради/проекти-рішень/3757-про-звіт-міського-голови-про-діяльність-виконавчих-органів-івано-франківської-міської-ради19
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 25 вересня 2020 року

Результат

У звіті міського голови Руслана Марцінківа від 8 листопада 2019 року зазначається, що в поточному році було затверджено 25 місць розташування соціальної реклами.

25 вересня 2020 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що КП "Електроавтотранс" постійно здійснює трансляцію соціальної реклами в транспорті на спеціально обладнаних моніторах. Замовником соціальної реклами є виконавчі органи міської ради, національної поліції та інших органів державної влади. Отже, обіцянку виконано.