Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян пообіцяв, що у 2018 році буде засновано Центр транспортних інновацій

12 жовтня 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що Центр транспортних інновацій буде засновано у 2018 році. «В наступному році ми збираємося перейти до планування пілотного проекту в Дніпрі. Ми розраховуємо на фінансування з боку Єврокомісії в рамках Центру транспортних інновацій, який буде засновано цього року», – зазначив міністр інфраструктури (відео:01:49).
Не виконано
Сказано 12 жовтня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=_oKBe2N44hg
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-presshall/2534438-innovation-forpost-prezentacia-investicijnih-mozlivostej-industrialnogo-parku.html
  • https://most-dnepr.info/news/society/169451_dneprovskiy_industrialniy_park.htm
  • http://sobitie.com.ua/dnepropetrovsk-novosti/minekonomrazvitiya-zaregistrirovalo-dneprovskiy-industrialnyy-park-innovation
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 24 січня 2019 року, метою створення Центру транспортних інновацій – «Transport Tech Hub», є розвиток транспортної інфраструктури в містах України. Інноваційний центр має стати хабом для розвитку проектів, що займаються дослідженням інфраструктурних новацій, транспортування, розумних логістичних систем.

Серед основних завдань Центру транспортних інновацій: проектування та розробка технічних рішень з підвищення безпеки на дорозі, а також їх програмних забезпечень, прототипування, маркетингове формування, бізнес планування – тобто повний цикл від ідеї до реалізації інновацій.

21 лютого 2019 року у Мінінфраструктури повідомили, що на даному етапі визначається оптимальна організаційно-правова форма Центру транспортних інновацій та принципи його діяльності.

ВИСНОВОК: процес заснування Центру транспортних інновацій продовжується у 2019 році, тому обіцянка отримує статус «не виконано».