Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків має намір встановити постамент на кільці біля залізничного вокзалу

5 жовтня 2018 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відповідаючи на запитання глядача про встановлення на постамент паровоза на кільці коло залізничного вокзалу відповів: "Є таке у нас бачення, думаю що наступного року ми це реалізуємо" (відео 47:15-47:30).
Архів
Сказано 5 жовтня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/videos/1027313007449273/
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 17 липня 2020 року
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 2 березня 2021 року

Результат

Враховуючи, що встановлення на постамент паротяга могло б негативно вплинути на безпеку руху транспорту на розв'язці біля залізничного вокзалу, то відмова від його встановлення є об'єктивною обставиною, тож обіцянка переноситься до архіву.

Нагадаємо про перебіг подій:

2 березня 2021 року Івано-Франківська міськрада зазначила, що вимушені були відмовитись від ідеї встановлення на постамент паротяга на кільцевій розв'язці вулиць Вовчинецької-Привокзальної у зв'язку з тим, що постамент міг спричинити погіршення безпеки руху на даному перехресті, а саме: обмеження оглядовості для водіїв автомобілів, що рухаються на цій ділянці дороги. Розглядається можливість надалі встановити локомотив в іншому місці.

17 липня 2020 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що роботи з встановлення локомотиву на кільцевій розв'язці біля залізничного вокзалу не проводились.

Станом на 23 жовтня 2019 року паровоз не був встановлений біля залізничного вокзалу.