Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Княжицький пообіцяв включити до складу робочої групи по доопрацюванню законопроекту про українську мову письменницю Ларису Ніцой

3 жовтня 2018 року народний депутат України Микола Княжицький пообіцяв включити до складу робочої групи по доопрацюванню ухваленого за основу законопроекту про українську мову (№5670-д) письменницю Ларису Ніцой. В прямому ефірі телеканалу на прохання письменниці включити її до робочої групи нардеп заявив: "Звичайно, ми завжди раді всіх включити" (відео:-1:31:45).
Архів
Сказано 4 жовтня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/pravonavladu/videos/309142793216365/
  • лист
  • лист

Результат

14 січня 2019 роки ми відправили запит народного депутата.

4 лютого 2019 року Миколу Княжицький відповів на наш запит. У ньому повідомив, що Комітет з питань культури і духовності при підготовці до розгляду законопроекту №5670-д не створював робочу групу. У той же час члени Комітету при обробці законопроекту розглядали всі письмові звернення, які прийшли в комітет. Так само нардеп повідомив, що від Лариси Ніцой ніяких письмових звернень, зауважень і пропозицій не надходило.

25 квітня 2019 року законопроект №5670-д був прийнятий. Так як робоча група для доопрацювання законопроекту не була створена, тому обіцянку переносимо в Архів.