Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман пообіцяв ввести в школах Вінниці спеціальний курс з формування культури енергозбереження серед мешканців міста

Відповідно до Концепції стратегічного плану розвитку міста на період 2011-2020 років «Вінниця - 2020: сучасне, комфортне, європейське місто», підписаної Володимиром Гройсманом, передбачено введення в школах міста спеціального курсу з формування культури енергозбереження серед мешканців міста.
Виконано
Сказано 24 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/info.aspx?langID=1&pageID=97
  • Лист начальника відділу звернень апарату Вінницької міської ради та її виконкому Ірини Єлізарової
  • Лист!

Результат

У відповіді «Слову і Ділу» начальника відділу звернень апарату Вінницької міської ради та її виконкому Ірини Єлізарової повідомляється: у 2010-2011 та 2011-2012 навчальних роках у двох загальноосвітніх школах міста було запроваджено програму «Енергоефективні школи та університетські містечка». В рамках даної програми учні 6-8 класів опановували знання з енергозбереження та ефективного використання енергії на заняттях факультативного курсу «Основи теплопостачання та теплозбереження».

З 2013 року у всіх школах міста в рамках класних годин для учнів 7-9 класів проводяться уроки з збереження енергоресурсів. Також проводяться і тижні з енергозбереження під час яких школярі захищають свої роботи з енергоефективності.