Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв добиватися аби матеріали звіту Рахункової палати по діяльності Комітету ВРУ з соціальної політики потрапили до НАБУ

11 вересня 2018 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв добиватися аби матеріали звіту Рахункової палати по діяльності Комітету ВРУ з соціальної політики потрапили до НАБУ, з метою проведення розслідування по цій справі (відео 16:01-17:08).
Виконано
Сказано 11 вересня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=4QM4wdLfrR0
  • Лист від НАБУ
  • Лист НАБУ
  • НАБУ

Результат

Відповідно до відповіді Національного антикорупційного бюро стало відомо, що станом на початок жовтня 2018 року, до НАБУ не надходило листів від Рахункової палати щодо діяльності Комітету ВРУ з соціальної політики.

Станом на квітень 2019 року у детективів НАБУ перебували на опрацюванні листи з різних питань від народного депутата Сергія Капліна.

За інформацією НАБУ від 23 травня 2019 року народний депутат повідомив бюро про вчинене кримінальне провадження передбачене ст. 367 Кримінального кодексу України, від Рахункової палати України. НАБУ прийняло рішення відповідно до вимог законодавства та повідомила адресатів окремим листом. Обіцянка отримує статус "виконано" зважаючи на те, що Сергій Каплін доклав зусиль аби матеріали звіту Рахункової палати по діяльності Комітету ВРУ з соціальної політики потрапили до НАБУ.