Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний

Світлична обіцяє збудувати у Чугуївському районі 2 нові амбулаторії

9 вересня 2018 року голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична пообіцяла, що у Чугуївському районі збудують 2 нові амбулаторії.
Архів
Сказано 9 вересня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/svit.yuliya/posts/1837933652957794?__tn__=-R
  • http://www.slk.kh.ua/news/oblast-online/chotiri-novix-ambulatoriyi-z%E2%80%99yavitsya-v-chuguyivskomu-rajoni.html
  • Лист Харківської ОДА
  • Лист Харківської ОДА
  • https://varta.kharkov.ua/news/city/1208966
  • https://kharkivoda.gov.ua/oblasna-derzhavna-administratsiya/struktura-administratsiyi/strukturni-pidrozdili/717/43045
  • https://www.president.gov.ua/documents/8052019-30269

Результат

Станом на 13 березня 2019 року чотири амбулаторії планують побудувати у Чугуївському районі. Необхідна документація в районі оперативно виготовлена і узгоджується з відповідними обласними службами.

Станом на 30 вересня 2019 року у Чугуївському районі, у селі Кам'яна Яруга по вулиці Польова 1б, триває будівництво амбулаторії. Будівництво другої амбулаторії, у смт Малинівка на провулку Пушкіна 2-в, вже завершено.

24 жовтня 2019 року заступник директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Володимир Норчак повідомив, що в Чугуївському районі вже збудовано дві амбулаторії.

Відповідно до інформації вказаної у звіті про виконання плану роботи Харківської обласної державної адміністрації до 2020 року зазначається, що у 2019 році було збудовано та введено в експлуатацію амбулаторію с. Малинівка у Чугуївському районі.

Щодо амбулаторії у с. Кам'яна Яруга Чугуївського району, то станом на кінець року, там вже практично виконані внутрішні та зовнішні опоряджувальні роботи. Необхідно завершити роботи з благоустрою території, внутрішнє та зовнішнє облаштування стін, придбання меблів та обладнання. Загалом амбулаторія готова на 80%.

5 листопада 2019 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Юлії Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Враховуючи, що Юлія Світлична сприяла будівництву двох амбулаторій у Чугуївському районі, будівництво однієї з яких було повністю завершено, другої - знаходиться на кінцевій стадії, проте через її звільнення вона більше немає відповідних повноважень для повного завершення будівельних робіт амбулаторії у с. Кам'яна Яруга та виконання цієї обіцянки, то публікацію перенесено в архів.