Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук заявив, що в області діятиме 13 інклюзивно-ресурсних центрів

23 серпня 2018 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук заявив, що в області діятиме 13 інклюзивно-ресурсних центрів. Перший інклюзивно-ресурсний центр було відкрито у м. Сокиряни 17 серпня 2018 року.
Архів
Сказано 23 серпня 2018 р.

Джерело

  • http://bukoda.gov.ua/new/17
  • http://archive.bukoda.gov.ua/news/vidkrito-pershii-inklyuzivno-resursnii-tsentr-v-oblasti
  • https://pogliad.ua/news/education/6-inklyuzivno-resursnih-centriv-vidkrili-u-cherniveckiy-oblasti-359938
  • https://pogliad.ua/news/bukovina/u-cherniveckiy-oblasti-vidkrito-sche-odin-inklyuzivno-resursniy-centr-363399
  • https://www.youtube.com/watch?v=D6UcU4ecLls

Результат

Станом на вересень 2018 року на Буковині запрацювали вже 6 інклюзивно-ресурсних центрів. У місті Чернівці та в Кіцманському районі поки що немає встановленої дати щодо відкриття.

15 листопада 2018 року у Чернівецькій області відкрито ще один інклюзивно-ресурсний центр - у Кіцманському районі. Таці центри також були відкриті у Хотині, Герці, Глибоці, Путилі та Заставні. Станом на листопад 2018 року у Чернівцях не з’явилося жодного інклюзивно-ресурсного центру. Загалом в області відкрито та діє 12 інклюзивно-ресурсних центрів.

Враховуючи те, що згідно з Указом Президента України від 23 листопада 2018 року "Про звільнення О.Фищука з посади голови Чернівецької обласної державної адміністрації" обіцянка переноситься до архіву, тому, що очільнику області не вдалось за час повноважень запустити саме 13 центрів.