Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Березенко пообіцяв, що його політична сила надасть докази того, що Newsone використовує відео та сюжети антиукраїнського спрямування

3 вересня 2018 року народний депутат України Сергій Березенко пообіцяв, що його політична сила надасть докази того, що Newsone використовує відео та сюжети антиукраїнського спрямування. Зокрема, це відео з російських телеканалів, відео подій, які відбуваються в ДНР тощо. (прямий ефір Newsone 17:15)
Не виконано
Сказано 3 вересня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=3e0FsU1N6OQ
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=20250

Результат

Станом на початок лютого 2019 року БПП так і не надали доказів того, що Newsone використовує відео та сюжети антиукраїнського спрямування.

Перед цим, ВРУ голосувала за проект Постанови №9157 про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), за яку голосував і сам Сергій Березенко. Постановою пропонується РНБО виявити чи дійсно телеканал Newsone займається антиукраїнською діяльністю, і в Постанові немає жодних посилань на будь-які докази цього.

Враховуючи, що БПП так і не надали обіцяних доказів того, що Newsone використовує відео та сюжети антиукраїнського спрямування, а лише попросити РНБО виявити такі, обіцянка отримує статус "не виконано".