Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко пообіцяв, що найближчого місяця буде завершено ремонт дороги державного значення в Миколаївській області Т-15-08

2 вересня 2018 року президент України Петро Порошенко пообіцяв, що найближчого місяця буде завершено ремонт дороги державного значення в Миколаївській області Т-15-08. «Найближчого місяця буде завершено ремонт дороги державного значення Т-15-08», – наголосив президент. Нагадаємо, автошлях Т-15-08 – дорога територіального значення в Миколаївській області. Проходить територією Вітовського, Снігурівського та Березнегуватського району.
Не виконано
Сказано 2 вересня 2018 р.

Джерело

  • https://twitter.com/poroshenko/status/1036221739523612672
  • https://www.youtube.com/watch?v=cVokUVCh4NU
  • https://mycity.mk.ua/news/378512
  • https://mtu.gov.ua/intermap/#15
  • https://www.unian.ua/politics/10268814-dlya-zavershennya-remontu-dorogi-neshchodavno-vidkritoji-poroshenkom-pid-mikolayevom-ne-vistachaye-mayzhe-50-milyoniv-griven.html

Результат

Наприкінці вересня 2018 року керівник Служби автодоріг Миколаївської області Андрій Максименко повідомив, що дорога Т-15-08 довжиною в 48 кілометрів практично зроблена, однак для завершення ремонту ще необхідно майже 50 мільйонів гривень. В середині жовтня голова облдержадміністрації Олексій Савченко наголосив, що ремонт на трасі Т-15-08 «Калинівка – Снігурівка» завершено в повному обсязі, але область не може прийняти на баланс цю дорогу через відсутність необхідних коштів. Зі слів Савченко, область повинна була розрахуватися за ремонт траси ще влітку, до візиту президента Петра Порошенка, однак область не отримала кошти від митного експерименту і питання застопорилося.

У свою чергу, 12 жовтня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що фінансування на ремонт дороги Т-15-08 буде перенесено на 2019 рік. В силу того, що невчасно були проведені тендерні процедури – ремонт дороги не завершено.

Станом на 19 жовтня на інтерактивній карті ремонту доріг в Україні при Міністерстві інфраструктури (https://mtu.gov.ua/intermaр), дорога Т-15-08 «Калинівка – Снігурівка» позначена як та, на якій тривають ремонті роботи.

ВИСНОВОК: в першій половині жовтня ремонт дороги державного значення в Миколаївській області Т-15-08 не було завершено.