Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мангер запевнив, що в Херсонській області буде створено Південний регіональний онкологічний центр

18 серпня 2018 року голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер запевнив, що в Херсонській області буде створено Південний регіональний онкологічний центр. "Я вірю в ідею створення Центру й щосили буду боротися за її втілення", - написав на своїй сторінці у соціальній мережі голова обласної ради.
Виконано
Сказано 18 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/vlad.manger?fb_dtsg_ag=AdyUuBTG_nwVohftejs1OlGCBBUdfB4EMTTB5N9D_HD51A%3AAdzsC6RNP0r-w91m0CNCPa8hoQkN-XO03bhR3siE-4K9ew
  • https://nsirogozy.city/read/promo/23064/pavlo-filipchuk-nemae-bilsh-shlyahetnoi-spravi-nizh-dopomagati-lyudyam
  • https://firstregion.com.ua/novyny-hersonshhyny/hersonshhyna-gotuyetsya-do-vidkryttya-pivdennogo-czentru-radiaczijnoyi-terapiyi/
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/volodimir-mikolayenko-nagorodiv-kolektiv-onkologichnogo-dispanseru

Результат

Станом на 29 січня 2019 року в онкодиспансер закупили ультразвукову діагностичну систему вартістю 2,3 мільйона гривень, для проведення всіх видів ультразвукових досліджень та диференціації між злоякісними та доброякісними новоутвореннями. А головне, що вдалося придбати лінійний медичний прискорювач виробництва США. Депутат Павло Філіпчук відзначає: на відкриття спеціалізованого південного центру лікування онкозахворювань працює багато людей, залучений всі бюджети області, виділяються кошти і з державного.

17 лютого 2020 року голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер та народний депутат України Ігор Колихаєв перевірили «Херсонський обласний онкологічний диспансер», що вже готується до відкриття.

2 березня 2020 року відбулося відкриття Південного центру радіаційної терапії.