Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яриніч році буде забезпечувати жителів обласного центру питною водою належної якості в Кропивницькому

14 серпня 2018 року народний депутат України Костянтин Яриніч позначив в інтерв'ю, що серед його пріоритетів в роботі буде забезпечення жителів обласного центру питною водою належної якості в Кропивницькому.
Виконано
Сказано 14 серпня 2018 р.

Джерело

  • http://uc.kr.ua/2018/08/14/kostyantyn-yarynich-na-dosyagnutomu-zupynyatysya-ne-zbyrayusya-poperedu-shhe-bagato-roboty/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано" тому, що нардеп доклав зусиль для забезпечення жителів питною водою належної якості в Кропивницькому.

Згідно з відповіддю від 29 грудня 2018 року Костянтина Яриніча стало відомо, що, з метою поліпшення забезпечення жителів обласного центру питною водою належної якості та мінімізації впливу на навколишнє середовище за рахунок підвищення якості очищення стічних вод мною було підготовлено та направлено депутатський запит до обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» з проханням надати інформацію про заходи, необхідні для покращення якості та ефективності послуг з водопостачання й водовідведення у м. Кропивницькому

У відповідь на депутатський запит було поінформовано, що ОКВП «Дніпро-Кіровоград» тісно співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту «Розвиток міської інфраструктури – 2», який передбачає фінансування ряду субпроектів у сфері водопостачання, водовідведення та поводження з твердими побутовими відходами.

Зокрема, у рамках проекту виконується ряд заходів, спрямованих на реконструкцію й технічне переоснащення об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства міста з використанням новітніх технологій, а саме: реконструкція Дніпровської водоочисної станції МРВ «Дніпро-Кіровоград», реконструкція міських мереж міста Кропивницький та ділянок водогону «Дніпро-Кіровоград», переоснащення лабораторій водопостачання та водовідведення, придбання автотранспортної техніки, реконструкція водопровідних та каналізаційних насосних станцій, реконструкція каналізаційних очисних споруд м. Кропивницький, впровадження системи автоматизації та диспетчеризації.

Крім того, депутатом були подані пропозиції до проекту Закону «Про Державний бюджет України на 2019 рік» у частині передбачення видатків на впровадження заходів для покращення якості питної води у м. Кропивницькому, а саме на будівництво та реконструкцію мереж водопостачання (водопроводів) та станцій (установок) доочищення питної води у системах централізованого водопостачання).