Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яриніч буде здійснювати розвиток громадського транспорту в Кропивницькому

14 серпня 2018 року народний депутат України Костянтин Яриніч позначив в інтерв'ю, що серед його пріоритетів в роботі буде здійснювати розвиток громадського транспорту в Кропивницькому.
Виконано
Сказано 14 серпня 2018 р.

Джерело

  • http://uc.kr.ua/2018/08/14/kostyantyn-yarynich-na-dosyagnutomu-zupynyatysya-ne-zbyrayusya-poperedu-shhe-bagato-roboty/
  • 1
  • 1
  • 1

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано" тому, що нардеп доклав зусиль для розвитоку громадського транспорту в Кропивницькому.

Згідно з відповіддю від 29 грудня 2018 року Костянтина Яриніча стало відомо, що протягом останніх років мною були докладені значні зусилля для вирішення проблемних питань пасажирського сполучення між столицею та обласним центром, зокрема, що стосуються початку курсування нового швидкісного потяга «Інтерсіті» № 790/789 Київ-Кропивницький, а згодом і на покращення комфортності користування новим швидкісним залізничним сполученням.

Одним з пріоритетів діяльності нардепа Яриніча, зокрема, на найближчий рік, що залишився до чергових виборів народних депутатів, є сприяння розвитку громадського транспорту у м. Кропивницькому.

З цією метою Яринічем були внесені пропозиції до проекту Закону «Про Державний бюджет України на 2019 рік» в частині передбачення видатків на оновлення громадського комунального транспорту та придбання павільонів (зупинок) для очікування громадського транспорту у м. Кропивницький.