Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Рабінович пообіцяв, що після перемоги партії "За життя" через три місяці пенсії будуть підвищені втричі

12 серпня 2018 року народний депутат Вадим Рабінович пообіцяв, що після перемоги партії "За життя" через три місяці пенсії будуть підвищені втричі. "Через три місяці, я вам гарантую, запам'ятовуйте, записуйте, я буду нести за це особисту відповідальність. Більше того, якщо ці чотири пункту не будуть виконанні, через три місяці, я в цей же день піду з політики. Перше - в три рази знижені тарифи, друге - в три рази піднята пенсія і в третіх, три рази будуть підняті мінімальна зарплата ... Четвертий пункт, на третій місяць після перемоги нашої партії, протягом року ми побудуємо необхідну кількість житла для переселенців." - заявив політик (відео 37:50 - 39:01).
Не виконано
Сказано 12 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=YiwqHWG6t3Q
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1661
  • http://zagittya.com.ua/ua/news/zakonoproekty/frakcija_oppozicionnoj_platformy_za_zhizn_predstavila_alternativnyj_variant_bjudzhetal2020.html
  • https://prm.ua/zelenskiy-ne-vikonav-zhodnoyi-sotsialnoyi-obitsyanki-yak-zminyatsya-sotsviplati-u-2020-rotsi/

Результат

На позачергових виборах до ВРУ Вадим Рабинович пройшов за списками партії "Опозиційного блоку-За життя". Ця обіцянка залишається в процесі.

9 листопада пройшло 90 днів з моменту виголошення обіцянки, проте сказане так і не було зроблено. Обіцянка отримує статус "не виконано".

14 листопада 2019 року Рада прийняла бюджет на 2020 рік, у якому закладено підвищення мінімальної пенсії на 8 %. Фракція не голосувала за цей законопроект. Також варто зауважити, що опозиціонери подали альтернативний бюджет на 2020 рік, в якому закладено підвищення мінімальної пенсії в тричі, проте він не зайшов підтримки в Раді.