Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Голуб сприятиме у додатковому фінансуванні для реконструкції другої черги колектора в м. Золотоноша

31 липня 2017 року народний депутат України Владислав Голуб заявив, що буде сприяти у спрямуванні додаткових коштів на фінансування реконструкції другої черги міського колектора міста Золотоноша. – Я готовий особисто піклуватись у спрямуванні додаткових коштів на фінансування другої черги ремонту колектору, співпрацюватиму з представниками міської влади, з громадою міста, але зазначені кошти мають контролюватися представниками саме громади, а не влади, на момент завершення усіх кримінальних справ, – підсумував Владислав Голуб.
Архів
Сказано 31 липня 2017 р.

Джерело

  • https://infomist.ck.ua/gotovyj-osobysto-spryyaty-u-vydilenni-dodatkovyh-koshtiv-na-remont-zolotoniskogo-kolektoru-nardep-golub/
  • https://live.ck.ua/sprava-pro-zolotoniskyj-kolektor-rozkradeno-12-000-000-hryven/
  • 1
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr43D?sklikannja=9&kodtip=6&rejim=1&KOD8011=8238
  • 2
  • https://nabu.gov.ua/novyny/spravu-rozkradannya-koshtiv-pid-chas-rekonstrukciyi-zolotoniskogo-kolektora-skerovano-do-sudu

Результат

4 квітня 2018 року Національне антикорупційне бюро України повідомило директора КП «Міський водоканал» Сергія Кузнєцова про підозру у розтраті державних коштів, виділених на реконструкцію самопливного та напірного колекторів водовідведення в місті Золотоноша. Народний депутат Владислав Голуб ініціював перевірку цієї оборудки. Результатом перевірки стало відкриття кримінального провадження щодо привласнення коштів, виділених на реконструкцію колекторів у м. Золотоноша.

Як виявили детективи НАБУ, керівництво КП «Міський водоканал» одночасно уклало договір з іншим приватним підприємством у Київській області на постачання матеріалів для реалізації робіт з реконструкції за ринковою ціною. Досудовим розслідуванням встановлено, що різниця у вартості між заявленою у підробленій документації та фактичною була привласнена посадовцями комунального підприємства. На даний час встановлено, що внаслідок вказаних дій державі було завдано збитків у сумі понад 12 млн грн.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється спільно з Управлінням захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції.

Згідно з листом від Золотоніської міської ради від 25 вересня 2018 року стало відомо, що станом на 12 вересня 2018 року кошти на проведення робіт з реконструкції 2-Ї черги колектору водовідведення у м.Золотоноша Черкаської області з міського чи державного бюджетів не виділялись.

Владислав Голуб у 2016 році численно звертався в НАБУ, СБУ, Міністерство екології та природних ресурсів України, МВС через вищезазначену проблему, однак ситуація до 2018 року не змінилася: за інформацією Золотоніської міської ради кошти на реконструкцію колектора в м. Золотоноша так і не були виділені .