Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Микитась пообіцяв облаштувати повноцінну ігрову зону для дітей поруч із футбольним полем в районі Шерстянка у Чернігові

12 липня 2018 року народний депутат України Максим Микитась пообіцяв облаштувати поруч із футбольним полем ігрову зону для найменших діток — встановити гірку, лазанки, клумбу, паркові доріжки, газон в районі Шерстянка у Чернігові. «Ми довго підходили до цієї ідеї, розробляли проект, радилися з місцевими активістами, бо потрібно було, щоб наш дворик став таким собі майданчиком «два в одному», — розповідає народний депутат. — Щоб підходив і для дорослих, і для різновікових дітей. Саме тому поруч із футбольним полем ми створимо ще й ігрову зону для найменших діток — встановимо гірку, усі ці лазанки для малят, клумбу, прокладемо паркові доріжки, зробимо газон».
Не виконано
Сказано 12 липня 2018 р.

Джерело

  • http://mikitas.com.ua/ua/news/na-sherstjanke-obustrojat-sovremennuju-sportivno-razvlekatelnuju-zonu
  • 1
  • http://panorama.cn.ua/content/na-sherstyanci-z-neterpinnyam-chekayut-na/?fbclid=IwAR22at9sYWmswmdR9DZ0kMNEuuBb-l4r-UBwjlxZknZ_oBC-J-eWk6-U3lw
  • Черкаська міська рада

Результат

Згідно відповіді від помічника-консультанта народного депутата України Максима Микитася від 17 січня 2019 року стало відомо, що на кінець 2018, поки дозволяли погодні умови, були виконані наступні роботи: демонтаж старих конструкцій, розмітка зон, прокладені паркові доріжки, підготовлено корито для стадіону і забетонована площадка під викладку спеціального покриття на дитячому майданчику. Температура, при якій можуть проводитися покриття стадіону і дитячого майданчика мінімум +10.

Навесні будуть проведені роботи з озеленення, встановлення елементів дитячого майданчика, покриттю стадіону, огорожі стадіону, освітлення і невеликих трибун.

9 квітня 2019 року у житловому масиві на Шерстянці триває будівництво важливого соціального проекту – міні-стадіону на вул. Дмитра Самоквасова, 15. Ініціатором проекту виступив окружний народний депутат Максим Микитась. Саме за його ініціативи міні-стадіон отримав необхідне фінансування в розмірі близько 2 млн грн. Тож із осені 2018 року минулого року на цьому об’єкті тривають роботи з облаштування ділянки. Нульовий цикл закінчили ще взимку.

Відповідно до даних електронного майданчика «zakupki.prom.ua», підрядником-переможцем проекту в жовтні 2018-го стала чернігівська компанія ТОВ «Буд Актив Груп». Загальний кошторис – майже 2,3 млн грн, із яких 65 тис. грн – це співфінансування з міського бюджету. Термін завершення будівництва – до 31 грудня 2019 року.

За інформацією Чернівецької міської ради станом на березень 2020 року роботи тривають та виконані частково. Обіцянка отримує статус "не виконано".