Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко пообіцяв, що "Опозиційний блок буде боротися за виплату боргів по зарплаті шахтарям

3 серпня 2018 року народний депутат Юрій Бойко пообіцяв, що "Опозиційний блок буде боротися за виплату боргів по зарплаті шахтарям. "І сьогодні блокуються виплати заробітних плат людям які заробили. Це рідкісне неподобство, такого не було ніколи і ми будемо з цим боротися. Ми будемо підтримувати шахтарів, щоб вони отримали зароблені гроші." - заявив депутат (відео 0:36).
Архів
Сказано 3 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ZLOU7piqqwY
  • http://server002.medisum.com.ua/mp4.php?id=tkinter_20181106_2000_005.mp4
  • http://server002.medisum.com.ua/mp4.php?id=tkinter_20181106_2000_005.mp4

Результат

6 листопада шахтарі вимагали негайно погасили заборгованість зарплат.Гірники не отримують гроші вже понад три місяці, тож влаштовували страйки на підприємствах.

На що відповів Юрій Бойко:" Тільки якщо ви будете публічно влаштовувати акції тут - тоді вони вас почують, у нас є досвід вже було таке. Приїжджаєте сюди, і тоді починається якийсь рух. Власне кажучи, як і зараз - поки не виплатять все - готуйтеся сюди їздити. Ми вас будемо зустрічати, будемо допомагати і будете протестувати, а людям в шахті скажіть, хай не наражають на небезпеку життя".

Обіцянка переноситься в категорію "архівні обіцянки", оскільки на час виключення Юрія Бойка з фракції "ОБ", 20 листопада, Рада не розглядала питання погашення заборгованості перед шахтарями.