Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв створити індустріальний парк

7 серпня 2018 року міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв створити індустріальний парк, а саме до виділених міською радою 15-ти гектарам землі промислового призначення підвести комунікації та передати в користування інвесторам на безоплатній основі. "Це буде перший індустріальний парк, який буде створений не тільки в Тернополі, а й в Тернопільській області... Міська рада виділяє 15 гектарів землі, промислового призначення, де місто за рахунок коштів бюджету зробить всі необхідні роботи по підведенню комунікацій, по облаштуванню дороги (під'їзної частини). І ця земля в подальшому має бути передана безкоштовно в користування тим інвесторам, які збудують там нові сучасні виробництва із залученням і створенням нових робочих місць для тернополян", - заявив він (відео).
Не виконано
Сказано 7 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=SlRreYjPnJE
  • Лист Тернопільської міської ради від 12 листопада 2019 року
  • Лист Тернопільської міської ради від 23 вересня 2020 року

Результат

Станом на 23 вересня 2020 року індустріальний парк в Тернополі не створено. Роботи з його створення затягуються, а каденція міського голови Тернополя Сергія Надала підходить до завершення. Тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про хід подій:

За інформацією Тернопільської міськради від 12 листопада 2019 року, з метою залучення інвесторів повторно оголошено конкурс з відбору керуючої компанії індустріального парку. З метою облаштування території індустріального парку за адресою: вул. Микулинецька в Тернополі укладено договір з виконавцем робіт за результатами процедури закупівель. Відповідно до договору необхідні роботи з облаштування земельної ділянки повинні бути виконанні до жовтня 2020 року.

23 вересня 2020 року Тернопільська міська рада повідомила, що у 2019 році проведено тендерні процедури та укладено Договір підряду на виконання робіт по проєкту «Реконструкція благоустрою території для облаштування індустріального парку за адресою вул. Микулинецька». Конкурси з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль», які були оголошені 5 листопада 2018 року, 28 січня, 15 квітня, 1 серпня та 16 вересня 2019 року не відбулись у зв’язку із відсутністю поданих заявок. Наразі індустріальний парк не облаштовано й найближчим часом цього не відбудеться. Оскільки раніше зазначалось, що роботи з облаштування земельної ділянки під індустріальний парк мають бути завершені до жовтня 2020 року.