Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал має намір здійснювати муніципальне замовлення певних професій

23 травня 2018 року міський Голова Тернополя Сергій Надал повідомив про намір здійснювати муніципальне замовлення на певні професії у вищих навчальних закладах та закладах професійно-технічної освіти, які будуть оплачуватися з міського бюджету з перспективою працевлаштування студентів в комунальних установах та в органах виконавчої влади Тернополя.
Виконано
Сказано 23 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergij.nadal/posts/1793838433969786
  • https://rada.te.ua/news/24168.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=ps2DY0wzk50

Результат

З 10 серпня 2018 року влада Тернополя вирішила за кошти міського бюджету оплачувати магістратуру для найкращих студентів, які погодяться працювати у комунальних установах чи виконавчих органах Тернопільської міської ради (відео).

8 листопада 2018 року в Українському Домі «Перемога» провели «Ярмарок вакансій для органів місцевого самоврядування Тернопільської області». Під час заходу Сергій Надал підписав меморандум з ректорами Тернопільських університетів про формування муніципального замовлення спеціалістів для комунальних підприємств, установ, організацій міської ради з-поміж їх студентів. Було прийнято рішення про створення муніципального замовлення спеціалістів, згідно з яким міська рада буде оплачувати навчання студентів тих виробничих професій, які найбільше необхідні місту сьогодні, а також студентів, які після навчання виявлять бажання працювати в органах місцевого самоврядування і в наших комунальних підприємствах. Обіцянка отримує статус виконаної.